NIEUW bij Autocenter DE RUDDER!

dinsdag 15 jun 2021

Na de lange winter liggen de winterbanden van onze klanten opgeslagen in ons 'bandenhotel'. De zomerbanden mogen opnieuw reizen en dat is goed nieuws voor de 'Thule shop', uw ideale partner voor comfortabele autovakanties. De keuze is verbluffend en adembenemend: dakdragers en -koffers (verkoop en verhuur), fietsendragers voor avontuurlijke weekends, rugzakken, reistassen ...

Autocenter De Rudder biedt u dit prachtig aanbod aan in de gloednieuwe webshop  en de showroom. Ontdek het 'THULE' gamma  in volle glorie! De website en webshop worden dagelijks aangepast en je vindt er alle info, maar de fysieke winkel blijft voor dergelijke aankopen heel belangrijk, zeker bij een vakkundige montage op uw wagen.

Uw zorgeloze vakantie start zonder twijfel bij Autocenter De Rudder, comfortabel en veilig. 

Nieuw: AIRCO ONDERHOUD

Onze bandenmonteurs blijven na de bandenwisselperiode bezige bijen, Zij volgden in het voorjaar een professionele opleiding "Airco-onderhoud”. Twee van de meest moderne machines werden aangekocht om het aircogas in uw wagen te vernieuwen of bij te vullen, een handeling die best tweejaarlijks uitgevoerd wordt. 

Klik hier voor onze webshop!

Klik hier voor onze Thule website