Nieuw Italiaans klasserestaurant "Neo Gusto" geopend (enkele foto's)

dinsdag 01 mei 2018

De voorbije dagen werd al wat proefgedraaid maar de officiële openingsdag van het nieuwe Italiaanse klasserestaurant "Neo Gusto'" op het Gemeenteplein was vandaag 1 mei. De roots van het restaurant ligt in Puglia, in het zuiden van Italië. De familie baatte meer dan dertig jaar een succesvol restaurant uit in Elsene en was klaar voor een nieuwe start in Hoeilaart. Isabelle en Cosimo kennen de Druivenstreek al jaren want ze wonen in Overijse.

Met "Neo Gusto" (nieuwe smaak) gaan ze voor de pure Italiaanse keuken en de typische streekproducten van ginds. Proef van de eigen overheerlijke creaties. Daarnaast willen zij ook de familiale sfeer en de gezelligheid van Puglia naar hier brengen; met z'n allen gerechten delen, genieten en vooral plezier maken. Er wordt gekookt met liefde en passie.

Verbazend hoe ruim het restaurant binnenin is met een open keuken en plaats voor meer dan 30 culinaire liefhebbers (klik hier voor het menu).

Wij wensen de bijzonder vriendelijke gastvrouw, Isabelle, en meeesterkok Cosimo veel succes. Een echte meerwaarde voor Hoeilaart en dat zien we graag!

Klik hier voor de website!

Foto's: JanVA