Nieuwe kapperszaak op het Gemeenteplein (enkele foto's)

donderdag 28 mei 2020

Een nieuwe zaak openen, te midden van de Coronacrisis, evident is het niet. Marleen Van Crombrugge opende in maart haar nieuw kapsalon en vier dagen later begon de lockdown. Na 12 jaar gewerkt te hebben bij een Hoeilaartse kapper en 23 jaar als zelfstandig haarkapster te Overijse, is ze vandaag bijzonder blij om terug in onze gemeente beland te zijn. Het sfeer- en stijlvolle kapsalon, op de locatie waar Lea Gournon 64 jaar een lingeriewinkel uitbaatte, is ruim en mooi gerenoveerd: knap meubilair in een artistieke omgeving. Marleen heeft haar zaak zo ingericht dat kunstenaars een kleine galerij ter hunnen beschikking krijgen. De eerste in de rij zijn de Hoeilanders Patrick Michiels en Vincent Strebelle. Het is de bedoeling om geregeld nieuwe kunstenaars de kans te bieden.

Achterin de zaak was een koffiesalon gepland maar die plannen zijn even opgeborgen. BInnenkort staan er de elektrische fietsen van Stef.

De nieuwe haarkapperszaak kreeg de naam Ypsilon en is open van dinsdag tot zaterdag, telkens vanaf 9u. Marleen staat voor een hedendaagse  haarsnit voor dames en heren.

Bellen voor een afspraak kan op 0479 40 33 05

Hoeilander.be wenst Marleen alvast proficiat en veel succes.

Foto's: Jan Van Assche