Peruviaanse avond was lekker en gezellig (fotoalbum)

woensdag 02 okt 2019

Vorige zaterdag organiseerde het Davidsfonds een geslaagd cultuurweekend. Een van de hoogtepunten was de Peruviaanse avond, een bescheiden kennismaking met dit hooggelegen Zuid-Amerikaans land vol cultuur en folklore. De typische gerechten werden klaargemaakt door dorpsgenote Elza, haar dochter Dora en een ploeg Peruvianen. Het hele buffet was lekker uitgebreid. Muziek en dans mocht ook niet ontbreken. Een meer dan gezellige avond dus met een tevreden publiek.

Naast de boekenbeurs en de tentoonstelling bracht het weekend ook een beter inzicht in het leven van Felix Sohie. Het panelgesprek met Michel Erkens, Mark Pieters en Jan Van Assche, was muzikaal voorzien van de mooiste thema's uit de op komst zijnde musical en rijkelijk geïllustreerd. Straffe kerel, die Felix.

Hoeilaart maakte zondagnamiddag ook de première mee van de nieuwe show van Astrid Callens: Si en La, over het leven en omstreken boeide over de ganse lijn en de toeschouwers verlieten tevreden de zaal. Je moet het maar doen, Astrid!

Kortom, een geslaagd cultuurweekend van het Davidsfonds.

Foto's: Michel Picone