Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

PROHoeilaart voorzitster Sylvie Gahy blij met sociale woningen in de Vandenbroeckstraat

zondag 25 jan 2015

In haar toespraak tijdens de nieuwjaarsreceptie (zie speech Sylvie en Julie in bijlage) had uittredend gemeenteraadslid en voorzitster van PROHoeilaart, Sylvie Gahy het onder andere over haar fierheid over de nieuwe sociale huurwoningen aan de Vandenbroekstraat. Terecht vermeldde ze dat dit project jarenlange nodeloze vertraging had opgelopen. Ze zei ook dat PROHoeilaart deze 38 huurappartementen gerealiseerd had samen met de coalitiepartner OpenVLD (alhoewel het eigenlijk een project was van de vorige meerderheid PROHoeilaart - CD&V).

Ze vergat er vooral te vermelden dat die jarenlange vertraging in de eerste plaats te wijten was aan OpenVLD die de omwonenden tijdens de vekiezingscampagne van 2006 beloofd had dat het project er nooit zou komen.  Alweer een bewijs dat je in de politiek beter niet te veel beloofd. Over enkele maanden zijn de appartementen afgewerkt en kan de lange wachtlijst voor het bekomen van een sociale huurwoning weer wat ingekort worden. Het is alvast een mooi project.

Op de gemeenteraad van morgen maandag neemt Julie Vanstallen, zoals overeengekomen in 2006, de fakkel van Sylvie over in de gemeenteraad. Klaas Geers wordt fractievoorzitter voor PROHoeilaart.

BijlageGrootte
Microsoft Office document icon speeches2015SylvieEnJulieDef.doc36 KB