Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Ruusbroecpad ingehuldigd met bezoek aan ondergrondse gang Groenendaal! (enkele foto's)

zondag 30 aug 2015

Zondagnamiddag werd het Ruusbroecpad ingehuldigd in Groenendaal waar de priorij vroeger een mooi stukje geschiedenis heeft geschreven. De Koninklijke Heemkundige Kring, het Agentschap Natuur & Bos en de vzw Natuurgroepering Zoniënwoud hebben in de omgeving van de ruïnes van  de priorij een aantal infopanelen geplaatst die je het jaar door een mooi beeld geven van het werk van Ruusbroec en de geschiedenis van dit historisch stukje Hoeilaart.

Speciaal voor de gelegenheid bezocht de wandeling ook de ondergrondse gang van de priorij. Normaal is deze dicht omdat er vleermuizen in wonen maar tot 31 augustus zitten die er niet.

Wij wandelden mee en namen wat foto's.

Foto's: KarelVA