SamenVoor vierde vrouwendag en reikte de Prijs van de Vrouw uit (fotoalbum)

donderdag 10 mrt 2016

8 maart is de internationale Dag van de Vrouw. Voor de derde keer op een rij werd dit door SamenVoor gevierd. Zondagmiddag werd er afspraak gegeven in het Cafetaria van het Felix Sohiecentrum. En het werd een denderend feest.

Het cafetaria was helemaal vol gelopen. Eerst werd er een aperitiefje aangeboden en daarna kon men genieten van het optreden van zangeres Nadine Ahmadouch. Deze hoeilaartse zangeres bracht de aanwezigen onmiddellijk in de juiste stemming. Voor velen, ook voor ons, was zij een echte openbaring.

Ze deed ooit mee aan de franstalige versie van “The voice” en bracht een zeer professioneel en gevarieerd optreden. 

De kernleden van SamenVoor verrasten daarna de aanwezigen met enkele sprankelende gedichten en werd ook de Prijs van de Vrouw 2016 uitgereikt. Deze ging dit jaar naar de dames van het Kinderdagverblijf die reeds 35 jaar lang hoeilaartse moeders helpen bij de opvang van hun babies. Het was leuk te horen hoe Marleen vele dochtertjes en zoontjes van de aanwezige dames gekend heeft. 

Verder was het de beurt aan Soulstep Dance Crew, groot en klein, om te laten zien wat zij allemaal in petto hebben. Ook hun optreden werd met veel toejuiching onthaald.   

De traditionele “mimosa”-cake was het zoete hoogtepunt van de namiddag dat bij iedereen in de smaak viel.

Tenslotte was er nog een tweede (en derde) optreden van Nadine. Zowaar kreeg ze de dames op de dansvloer en werd deze zeer geslaagde vrouwendag in volle ambiance afgesloten.  AB/MPB

Foto's: MichelPi