Sexy Summertime zonder twijfel het gezelligste festival in de regio (fotoalbum)

zondag 12 aug 2018

Het tweede weekend van augustus zit er weer op en zaterdag was een topdag met de 9de editie van Sexy Summertime  Festival, de Hoeilaartse zomerhoogdag voor de ganse familie. Het zandstrand en het gelegenheidszwembad bezorgden de kinderen opnieuw een zalige en zonnige zaterdag, terwijl het podium voor de gepaste sfeer zorgde. De Ghost Rockers, wegens hun drukke agenda, waren erg vroeg geprogrammeerd (13u30) maar de fans kwamen op tijd en met velen. 

Café con Leche, Mens Erger je Niet en Airplane zetten de kers op de taart met gezellige zomerse muziek. Ook het slotoptreden van Pieter Schrevens, stilaan een begrip in Hoeilaart, werd bijzonder gesmaakt.

Sexy Summertime is een gezellig kleinschalig en mooi afgewerkt festival dat niet gaat voor een massapubliek maar vooral voor beleving en ontmoeting.

Zonder twijfel is Sexy Summertime het gezelligste festival van de regio!

Davidsfonds Hoeilaart - jeugd wenst, de cultuurraad, alle vrijwilligers, de Blauwe Vinken, de medewerkers van de  gemeentelijke Vrijetijdsdienst, en ook de vele sponsors die dit festival elk jaar mogelijk maken, te bedanken!