Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Slecht weekend voor ERCH

maandag 16 feb 2015

TERVUREN - ERCH: 2 - 0. Tweede nederlaag op rij voor de Doenders en opnieuw moesten ze tot hun grote spijt én verwondering vaststellen dat ERCH te weinig voor gevaar kon zorgen. De schoten op doel konden ze op 1 hand tellen en dat is echt te weinig voor een ploeg met zoveel kwaliteit.  Een pijnlijke 0 op 6 is het gevolg en dat dit tegen ploegen gebeurde die respectievelijk 10de en 14 de in de rangschikking stonden, stemt tot nadenken.  Tijd voor bezinning dus bij de Hoeilaartse trainers en spelers want aanstaande zondag komt de leider op bezoek: Grez-Doiceau! 

Tweede ploeg: Kosovo - ERCH: 5 - 4