Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Straffe streekproducen nu ook bij Holar & Isca

maandag 02 feb 2015

Het is zover: "Holar & Isca" is vanaf nu officieel een 'Straffe Streek Hoekje'!  De keuze werd gemaakt omdat dit perfect past binnen hun visie. Zij kiezen ervoor om samen te werken met producenten die terroirgericht werken. Dat betekent dat zij bij hun productie rekening houden met omgevingsfactoren als bodem, klimaat, ligging en mens. Respect voor de natuur is de basis voor kwaliteitswijn. Hetzelfde geldt voor streekproducten! 

Vlaams-Brabant kent een ruime variatie aan streekproducenten. In de meeste gevallen gaat het om kleinschalig en duurzaam ondernemerschap waarachter onmiskenbare groeipotenties schuil gaan. Al deze zelfstandige ondernemers-streekproducenten maken hun product op ambachtelijke wijze, met respect voor de regionale traditie. Het gaat om eerlijke, smaakvolle producten, met liefde en vakmanschap gemaakt. 

De komende dagen en weken stellen ze hun aanbod samen. Wat al zeker in het assortiment zal zitten: Uylenberger Wijnen (Hageland), de bieren van Brouwerij De Kroon (Neerijse) en Oud-Beersel, druivenadvocaat en -konfituur van De Nieuwe Serre (Huldenberg) , Kelleborrel van Soniën (Overijse), konfituren van Wildiers (Wespelaar), mosterd van De Ster (Lubbeek),...  

Ga al eens een kijkje nemen op: www.straffestreek.be.

Naast het bestaande aanbod van de wijnen, Gin's, Porto's, Whisky's, likeuren en de streekbieren van Brouwerij Wilderenkan "Holar & Isca" nu een mooi assortiment topproducten aanbieden! 

Belangrijk: Vanaf nu is de zaak open, iedere donderdag van 18u tot 20u, maar ook elke zaterdagvoormiddag van 10u tot 12u!

 

Michel Joly (0468/177.549) en Dirk Pauwels (0475/907.099)

 

 

Holar&Isca Wijnatelier bvba R. Lauwersstraat 23 1560 Hoeilaart www.holar-isca.be