Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

't is weer tijd dat je 't weet: 'ik koop in Hoeilaart'!

vrijdag 18 sep 2015

De kans lopen om €10 te verdienen zonder veel moeite? Het is niet iedereen gegeven, maar dit weekend kan je de gelukkige worden. In tal van handelszaken kan je vandaag de Nero 'button': Ik koop in Hoeilaart bemachtigen, volledig GRATIS. De tegenprestatie is vrij eenvoudig: draag de button tijdens het Druvenfestival en laat je fotograferen door van de fotografen van Hoeilander.be. Hou daarna de website of DE SERRIST in het oog en, sta je te pronken bij de 100 winnaars, dan is dit jouw geluksdag en ligt er €10 voor je klaar bij bakkerij Royal op het gemeenteplein. Veel succes.

'Ik koop in Hoeilaart' is een actie van de Raad voor Lokale Economie, in samenwerking met het gemeentebestuur, Hoeilander.be en het weekblad De Serrist.