Transport Debrouwer - Van Caudenberg valt in de prijzen (enkele foto's)

woensdag 31 jul 2019

Tijdens het 'Truckstarfestival' in Assen (NL) sleepte het Hoeilaartse transportbedrijf Debrouwer - Van Caudenberg zo maar eventjes een eerste en tweede prijs binnen. De kraanwagen van Mateo won de 2de prijs 'Internationale showtruck' en de 1ste prijs 'Opbouw'. Het jaarlijkse Truckstar Festival trekt niet minder dan 2000 vrachtwagens en zo'n 57 000 bezoekers.

Op de paddock staan altijd de mooiste vrachtwagens uit de zogeheten speciale categorieën. Denk daarbij aan Special Paint Trucks en Showtrucks. Het is zeker de moeite waard om een rondje door de showstraat te lopen (ook in het donker is dit opnieuw erg spectaculair). Er staan zo’n 250 opgebouwde auto’s uit binnen- en buitenland. De auto’s die voorzien zijn van airbrush vallen in de categorie Special Paint, alle anderen in de categorie Showtrucks. Voor beide categorieën is ook een verkiezing.

Op de website lees je de volgende doelstellingen: 

  • Even alles vergeten, de dure diesel, de oneerlijke concurrentie en ander gedoe. Tijdens het Truckstar Festival is het ieder jaar simpelweg genieten van meer dan tweeduizend trucks. Want dat is ieder jaar de kern van het Truckstar Festival!
  • Het Truckstar Festival is er niet alleen voor chauffeurs. Ook als je niets met vrachtwagens hebt, moet je dit feest een keer van dichtbij gezien hebben. Het gevarieerde en spannende programma voor de hoofdtribune, de prachtige showtrucks en klassiekers op het binnenterrein en de gezellige Hollandse Avond maken dit festijn een ideaal uitje voor het hele gezin!

Op 10 & 11 augustus vindt in Bekkevoort opnieuw een event plaats waar DB - VCV zal aan deelnemen. Zij vaardigen zo'n 50 man personeel en 35 trucks af.

Trouwens, Transport Debrouwer - Van Caudenberg is op zoek naar streekpersoneel. Check hun website of stuur een bericht naar raf@dbvcb.be.

Een dikke proficiat aan  deze hoofdsponsor van o.a. 'Felix, de musical', 'Sexy Summertime Festival' en de Hoeilaartse lichtstoet!