TTC VTB Hoeilaart bekroond voor zijn jeugdwerking

maandag 21 jan 2019

De Hoeilaartse tafeltennis vereniging is door Sporta ook dit jaar bekroond voor zijn jeugdwerking. Door de  onbeschikbaarheid van de sporthal telde de club enkele jeugdleden minder waardoor het vorig jaar behaalde zilveren label een bronzen exemplaar werd. Het sport-i-label is een kwaliteitslabel uitgereikt door Sport-federatie die 1350 clubs verenigd in het Vlaamse sportlandschap.

Via dit kwaliteitslabel wil Sporta jonge sporters en hun ouders de garantie geven dat de club een waardevolle jeugdwerking heeft.

Omdat jeugdwerking geen éénmanszaak is wil jeugdtrainer Johan Catrysse ook Bram Coppens en Guy Van Assche uitdrukkelijk bedanken voor hun wekelijkse hulp bij de trainingen, de organisatie van jeugduitstappen en de tornooibegeleiding. Ook voorzitter Paul Vanloo verdiend een pluim  voor zijn onvermoeibare inzet voor de jeugd van TTC VTB Hoeilaart.

Aan dit label is ook een subsidie verbonden die alleen maar mag gebruikt worden voor de jeugdwerking. 

Daarom heeft Johan Catrysse een nieuw jeugdinitiatief uitgewerkt nl. een hout uitleenservice waardoor jeugdspelers verschillende houtjes (palletjes) kunnen uittestten tijdens de trainingen en zodoende hun spelkwaliteiten beter tot hun recht laten komen. Voor zover we weten is dit een exclusieve service binnen de vlaamse tafeltenniswereld.