Vind hier wat je zoekt! (video)

dinsdag 15 jun 2021
play video

De gemeente  en de Raad voor Lokale Economie lanceerden gisterenavond het digitaal ondernemersplatform 'ikkoopinhoeilaart.be' om de klant en de Hoeilaartse ondernemers dichter bij elkaar te brengen. Kopen en bestellen bij de lokale handelaars, horeca, vaklui, vrije beroepen en andere ondernemers in Hoeilaart wordt eenvoudiger dan ooit. Alles wat daarvoor nodig is staat nu op het digitaal platform ikkoopinhoeilaart.be

  • De meest complete bedrijvengids van Hoeilaart, de lijst waarin je als klant of potentiële klant de lokale handelaar of ondernemer kan terugvinden die je nodig hebt.
  • Online shopping dicht bij huis. Heb je geen tijd om fysiek te gaan winkelen? Laat je graag je aankopen aan huis leveren? Heel wat lokale ondernemers hebben een online aanbod.
  • De take-away horeca-adressen van Hoeilaart, om lekker eten te bestellen bij je favoriete lokale Hoeilaartse horecazaak.Geen zin om te koken, maar eet je toch graag thuis? Dan is dit dé oplossing voor jou.
  • De Hoeilaart-cadeaubon, de lijst van handelaars en ondernemers bij wie je het hele jaar door kan winkelen en bestellen met de splinternieuwe Hoeilaartse geschenkbon. De bon zelf is vanaf 17 juni 2021 te koop aan de balie van GC Felix Sohie en vanaf het najaar ook online op het platform verkrijgbaar. Meer info over de bon vind je hier.

Elke bon is 5 euro waard en wordt aangeboden in een mooi cadeaudoosje.

Het aanbod op ikkoopinhoeilaart.be zal de komende maanden nog verder groeien en wordt voortdurend up-to-date gehouden dankzij een onlineformulier waarmee ondernemers zich heel eenvoudig op het platform kunnen registreren en hun gegevens aanpassen.

Waarom hebben ondernemers er voordeel bij om deel te nemen aan het platform?  En hoe ze kunnen aansluiten? Klik hier voor meer info.