Voetweg naar boomgaard Terjansdelle ingehuldigd (fotoalbum)

donderdag 28 jun 2018

Vrijdagochtend, in aanwezigheid van de kinderen van de beide basisscholen, de imker, de milieuambtenaar, leden van de milieuraad en het gemeentebestuur, werd de voetweg  'Boomgaard Terjansdelle' ingehuldigd. Deze verbindt de Waversesteenweg en de boomgaard aan de Terjansdelle via voetwegen met de Willem Matstraat en de Weemstraat. Zo komt na 14 jaar, de boomgaard werd aangelegd in 2004, eindelijk de langverwachte langzamewegenverbinding tot stand.

De kinderen van de beide baisscholen verzamelden voor het traditionele lintjesknippen en mochten daarna de unieke en voor iedereen toegankelijke locatie van de boomgaard Terjansdelle bezoeken, waar ze uitleg kregen over het bijenhotel en de honingproductie.

Wie nooit eerder de boomgaard bezocht en een orginele, rustige en groene plek zoekt om te picknicken of, wie weet, voor wat meer romantische beslommeringen, moet echt eens op ontdekkingstocht. De voetweg ligt op het einde van de Terjansdelle. De boomgaard is ook bereikbaar via de Waversesteenweg. (klik hier voor googlemaps)

Foto's: Jan Van Assche

Meer info over de boomgaard lees je in de PDF in bijlage!

 

BijlageGrootte
PDF icon info boomgaard Terjansdelle.pdf7.91 MB