VtbKultuur (Paul Vanloo) vierde 50ste verjaardag (fotoalbum en palmares)

maandag 15 mei 2017

Vorige zaterdag werd een van onze meest succesvolle cultuur- en tafeltennisvereniging in de bloemetjes gezet. VTB, zeg maar Paul Vanloo, vierde immers de 50ste verjaardag. Op het programma stonden 'Operetteparels' gebracht door de Heistse Operettekring, het Vlaams muziektheater uit Heis-op-den-berg, met de solisten Nathalie Denyft, Kris Wouters en Fran├žois Jacobs. De presentatie lag in handen van Maite Goossens Het werd een schitterende muzikale avond, (voor programma zie PDF onderaan) voorafgegaan door een paar toespraken (zie PDF).

Paul Vanloo, een Hoeilaartse Parel, is geen gewoon figuur uit het Hoeilaarts verenigingsleven. Wat hij de voorbije vijftig jaar allemaal gerealiseerd heeft, zullen hem weinigen nadoen (je vindt zijn palmares in bijgevoegde PDF programmaboekje). Het is al even uitzonderlijk dat een vereniging vijftig jaar ononderbroken door dezelfde persoon geleid wordt wat ook maakt dat VtbK en Paul Vanloo steeds in een adem worden genoemd.

Met "Operetteparels" bracht het Vlaams Muziektheater een mooi en ontroerend en boeiend programma, een jubileumfeest waardig. Ook de solisten verdienen een pluim.

De avond werd afgesloten met een bloemtje voor de echtgenote van Paul, die zeker en vast heeft bijgedragen tot dit 50-jarig succesverhaal.

Hoeilander.be wenst VTB en Paul een dikke proficiat!

Foto's: JanVA