Win 6 flessen champagne! Stuur ons op 31/12 of 1/1 een selfie?

dinsdag 30 dec 2014

Met de medewerking van wijnatelier Holar&Isca hebben we voor dit eindejaar nog een leuke uitdaging in petto. Je kan er 6 flessen echte champagne mee winnen van de beste kwalliteit en het vraagt weinig moeite. Stuur ons morgen 31/12 of op nieuwjaarsdag een plezante selfie met een leuke boodschap. Hoeilander.be publiceert ze allemaal en uit alle inzendingen zal een onschuldige hand de winnaar trekken.

De selfies zijn welkom op het e-mailadres: redactie@hoeilander.be (onderwerp: selfie). Alle inzendingen worden aanvaard, de hele 31ste december tot en met donderdag 1 januari 23:59:59. Uiteraard zijn we benieuwd naar de creativiteit die iedereen aan de dag zal leggen. De inzender is zelf verantwoordelijk voor het beeld dat hij ons toestuurt en waarvan hij weet dat hij zal gepubliceerd worden.  Doe dus niets tegen de wil in van de afgebeelden. De selfie mag zoveel personen afbeelden als je maar wil.

Toon ons hoe jij het eindejaar viert en laat ons meeproeven van de ambiance. In ruil win jij misschien de zes flessen champagne, geschonken door wijnatelier Holar&Isca.