Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Citroën DS3 R3 voor Kevin Demaerschalk

woensdag 29 feb 2012

Op de website van AUTOSPORTNIEUWS.BE vonden wij het volgende bericht:
 
Kevin Demaerschalk gaat dit seizoen met een Citroën DS3 R3 aan de slag. Het jonge ralytalent uit Hoeilaart wordt opgenomen in het RACB National Team en zal met steun van de federatie minimum negen wedstrijden rijden in de Citroën Racing Trophy. 
Naast al zeker drie wedstrijden in België (Rallye de Wallonie, Geko Ypres Rally en Omloop van Vlaanderen) met een wagen van MY Racing gaat Demaerschalk ook de Franse Citroën Racing Trophy betwisten. Deze bestaat uit drie asfaltwedstrijden (Touquet, Limousine en de Var) en drie rally's op onverhard (Auxerrois, Lozère en Cardabelles). Voor de Franse wedstrijden kan de RACB Rookie of the Year beroep doen op een wagen van PH Sport. In Frankrijk zal Demaerschalk uitkomen tegen oa. Melissa Debackere en Cédric Cherain.
Advertentie
 
Demaerschalk is de tweede rallyrijder in het RACB National Team naast Thierry Neuville, die dankzij RNT en zijn partners de WK-rally's van Spanje en Frankrijk aan zijn WK-programma met de Citroën DS3 WRC kan toevoegen. Daarnaast blijven circuitrijders Bertrand Baguette, Jérome D'Ambrosio en Stoffel Vandoorne lid van het National Team.