De Kilimadjaro expedtie

donderdag 24 mrt 2011

In 2010 trokken twee opeenvolgende expedities vanuit de Druivenstreek naar de top van de Kilimanjaro, Afrika’s hoogste berg. Het werd  niet alleen een vermoeiende, maar ook een boeiende ervaring. Heel wat mensen maakten tijdens een eerste ‘Kili’ avond in Loonbeek kennis met de filmbeelden van de eerste expeditie. Nu is ook een prachtige film klaar van de tweede expeditie. Een reden dus om alle sympathisanten te laten delen in dit enig avontuur, en wie weet, wordt het weer een aanzet voor een derde expeditie.
 
We doen dat naar goede gewoonte met wat drank en wat eten. De 2de Kili - avond  of de de Kili2 avond zal doorgaan op vrijdag 8 april 2011 in de Breugelzaal van het Lindenhof te Hoeilaart (Overijsesteenweg), waar we iedereen opwachten vanaf 19u voor het aperitief. Nadien  is er een uitgebreide kaasschotel voorzien vanaf 20u.   De prijs houden we democratisch, 10 euro per persoon. Vrienden en familie zijn van harte welkom maar inschrijven is wel noodzakelijk via mail Edgar.boydens@advoring voor 31 maart 2011.  Dankzij het wijnadvies van Bart Boydens kan U aan democratische prijzen wijn bij de maaltijd bekomen, maar we voorzien uiteraard ook bier en water.
 
Hopelijk komen jullie weer massaal langs; we tonen vanaf 19u foto’s van de twee expeditie’s, vanaf 19u30 kunnen jullie nog de film van de eerste expeditie even bekijken tijdens het aperitief, en vanaf 20u30 projecteren we de film over de tweede Kilimanjaro-expeditie.