Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

"De Storm" van toneelgroep Reintje op 'long list' van 't Landjuweel!

maandag 15 apr 2013

Maandag 15 april - Onder het publiek dat vorige vrijdag de heropvoering van "De Storm" meemaakte, een productie van toneelgroep Reintje was ook een jury aanwezig en blijkbaar deelde deze de mening van het talrijk opgekomen publiek want vandaag al kregen Elke Van den Wijngaert, Tom Dekock, Johan Decoodt en Wouter Vanderstraeten, Ike Picone en Yoerie Lewijze het bericht dat zij in aanmerking komen als kandidaat voor deelneming aan het eindfestival van het "Het Landjuweel" wat toch wel als een prima prestatie mag beschouwd worden.  Benieuwd hoever deze bijzondere productie nog zal geraken. Download hieronder het juryverslag.