Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Gemeente koopt voor €17.484,5 Nero-albums

zondag 08 jan 2012

Het gemeentebestuur heeft beslist om 5.000 exemplaren van het Nero-album “ De verschrikkelijke tweeling” aan te kopen. In dit album kan je het verhaal lezen van de definitieve verhuis van Nero en zijn familie naar onze gemeente.
 
In het verleden gebruikte het gemeentebestuur dit album occasioneel als relatiegeschenk. Deze voorraad is bijna uitgeput.
 
De nieuwe grote voorraad aan albums zal voorzien worden van een nieuwe cover en van 8 bijkomende pagina’s waarin een aantal toeristische troeven van onze gemeente in beeld worden gebracht.
 
Ook zal het voor de Hoeilanders mogelijk zijn om zo’n album af te halen. Of dit gratis zal zijn, is vandaag nog niet beslist.
 
Het bedrag dat het gemeentebestuur hiervoor op tafel zal leggen, bedraagt 17.484,50 euro.