Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Gezellig winterconcert voor volle zaal (fotoalbum)

zondag 18 nov 2012

Zondag 18 november - Het jaarlijkse winterconcert van Nero's Muzikanten stond weer garant voor een plezante muzikale avond vol variatie. "Special Guest" gisteren was het "Gitaarensemble o.l.v. Astrid Deppe" van het APKO (Academie voor Podiumkunsten Hoeilaart - Overijse - Tervuren), twaalf jongens en meisjes die allen klassieke gitaar spelen. 
 
Dit winterconcert werd opnieuw een muzikale reis, ditmaal langs Schotland, Ierland, Rusland, Frankrijk ..., met o.a. een mooie 'Edith Piaf' medley.
Samen musiceren blijft een van de mooiste hobby's die een mens kan uitoefenen: een combinatie van creativiteit, sociaal contact, inzet en culturele vorming. Het belang van een vereniging als Nero's Muzikanten mag dan ook niet onderschat worden, want een instrument leren bespelen is één zaak, pas door samen te musiceren wordt het pas echt tof, ook voor de toeschouwers, die weer zorgden voor een volle zaal en die mochten genieten van een gezellig concert. Knap gedaan!
 
Foto's: JanVA