Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

"Ik koop in Hoeilaart" - de eerste 50 winnaars

woensdag 01 okt 2014

Woensdag 1 oktober - Ook dit jaar kon je tijdens het Druivenfestival een waardebon van €10
winnen als je gefotografeerd werd met de Nero-button: “Ik koop in Hoeilaart” . Meer dan 540 foto’s werden tijdens de 4 feestdagen genomen door vier verschillende fotografen. Daaruit heeft het lot 100 winnaars aangeduid. Deze en volgende week publiceren Hoeilander.be en De Serrist de foto’s van alle winnaars.  Deze week ontdek je de eerste 50 gelukkigen.
 
Opgepast, elke foto telt maar voor 1 cheque. Wie zich op de foto herkent en zich het eerst aanmeldt bij Nattaya boetiek, wint de €10. Sta je met meerdere op de foto, dan is het de eerste die wint.
 
Bekijk alle foto’s aandachtig en wie weet hoor jij bij de honderd gelukkigen. Herken je vrienden of familie, verwittig hen dan om de cheque zo snel mogelijk op te halen.
 
Deze “Koop in Hoeilaart” wedstrijd  is een promotieactie van de Hoeilaartse Raad voor Lokale Economie, in samenwerking met Hoeilander.be en De Serrist. 
 
De waardebon kan afgehaald  worden bij:
Nattaya Boetiek, Kerkstraat 1 (achter de kerk) te Hoeilaart