Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Ja, je hebt wat gemist! (fotoalbum)

zondag 23 okt 2011

Zondag 23 oktober - Lang geleden, toen micro's en zware geluidsinstallaties de wereld nog niet hadden overgenomen en de zuivere muziekklanken van prima geschoolde musici de basis vormden voor wereldberoemde orkesten zoals o.a. Glenn Miller.  
Uit die tijd dateert ook het repertoire van " Les Triplettes" een meidengroep uit het Gentse die zich het repertoire van "The Andrews Sisters" heeft eigen gemaakt en daarmee door Vlaanderen trekt. Samen met het swingorkest "The Boogie Woogie Bugle Boys" waren zij vrijdagavond te gast in De Eekhoorn.
 
Wie van het genre houdt, kreeg meer dan hij verwacht had: kwaliteit van de bovenste plank. Hadden "Les Triplettes" wat meer tijd nodig om helemaal in de sfeer te geraken, deel 2 was merkelijk beter dan deel 1, het orkest was van bij de eerste noot bij de les. Echte klasse. 
 
Jammer dat er zo weinig volk (een 80 man) kwam opdagen voor deze echt wel toffe avond. Wie er niet was, heeft echt iets gemist.
Een paar sfeerbeelden vind je in ons fotoalbum.