'Legend Highlanders' sterkst in Highland Games (fotoalbums en video Meifeesten) - UPDATE

maandag 07 mei 2012
play video

Maandag 7 mei - Het grasveld lag er zompig bij na de zondvloed van zaterdagnacht maar al bij al viel het nog mee met de modder. Jammergenoeg was de zon niet van de partij, en dat scheelt hem toch een pak in volk en verbruik. De kraampjes met gezonde maaltijden, pannekoeken, poffertjes en hete koffie van de Kiwani's zorgde voor een welkome verwarming, de toog van de Jeugdraad laafde de dorstigen.
 
Na het destructief en urenlang pijnigen van de sterk gespierde lichamen werd na 18u de uitslag bekend gemaakt. Winnaars werden net als vorig jaar de 'Legend Highlanders'.
Op het onderdeel 'zwaard houden' presteerde 'Tisch' van de Hoeilaartse 'Blauwe Vinken' het best. 
Voor de volledige uitslag verwijzen wij u graag naar de website van de organisatoren.
Ondanks het koude weer waren de Meifeesten toch een succes. De Meicrossen op vrijdag, de boekenverkoop van de bib en de ronde van Phobos op zaterdag ..., de wandeling, het aperitiefconcert ..., overal was voldoende volk om sfeer te hebben. Ook het nieuwe initiatief 'Waar is al dat Folk' verdient het een blijver te worden (alleen al voor het lekkere varken). Met een zomers zonnetje was het zeker de "place to be" geworden. Volgend jaar beter!
 
Klik hier voor het fotoalbum van zaterdagavond!
Klik hier voor het fotoalbum van zondag!
 
 
De foto's van de 50 winnaars van de wedstrijd "Ik koop in Hoeilaart" worden morgenavond gepubliceerd.
 
Foto's: KarelVA en JanVA