Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Lichtstoet krijgt vorm

zondag 12 sep 2010

Over een week beleeft Hoeilaart weer de hoogdag van de verenigingen. Aan de lichtstoet wordt al sinds half augustus door verscheidene verenigingen hard gewerkt. Het centrum van de opbouw ligt in de gemeentelijke loods aan de Watertorenstraat. Scouts, Chiro, Vrije Basisschool Sint-Clemens, Davidsfonds Hoeilaart, de Studentenunie Druivenstreek, Chiro Jezus-Eik en Deadline Dance Overijse, u leest het goed, niet minder dan zeven verenigingen ... timmeren, schilderen en knutselen de mooiste praalwagens bij elkaar. 

De sfeer in de loods is uitzonderlijk vriendschappelijk en collegiaal. Dit is Hoeilaart op z'n best en de vraag is of de voorbereidingen in de loods eigenlijk niet belangrijker zijn voor ons dorp dan de lichtstoet zelf.

Om van de sfeer te proeven, klik hier voor het fotoalbum.
Foto's: Kamiel Van Assche

Hoeilander.be wenst alle verenigingen alvast veel succes. Waar niemand aan twijfelt, is dat het een bijzonder mooie stoet wordt, dit jaar!