Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Lichtstoet vecht met de tijd! (fotoalbum)

woensdag 14 sep 2011

Woensdag 14 september - Een parkeerplaats vinden in de omgeving wordt met de dag moeilijker. De 'lichtstoetkoorts" stijgt met het uur en al wie wat creativiteit in zich heeft wordt opgetrommeld want de laatste loodjes wegen het zwaarst.
 
Zeggen dat alle wagens zo goed als klaar zijn, zou de waarheid geweld aan doen. En toch kan je er zeker van zijn dat zaterdagavond alles weer prima in orde zal zijn. Geen enkele vereniging gaat voor minder dan de overwinning en datis een ambitie die veel energie vraagt.
 
Het wordt vooral een gevecht tegen de tijd dat zonder twijfel gewonnen wordt dankzij een tomeloos enthousiasme.Voor velen zijn deze laatste dagen de mooiste van het druivenfestival want in de gemeentelijke loods klopt het hart van de Hoeilander.