Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Naast Ch@troom presenteert Reintje ook "De Storm"

dinsdag 23 okt 2012

Theatergroep Reintje zit niet stil; nu donderdag vrijdag en zaterdag spelen zij de 'De Storm'!
'De Storm' is een van de meest psychedelische stukken van William Shakespeare. Het wordt voor de gelegenheid gespeeld door vier acteurs uit de druivenstreek: Tom Dekock, Wouter Vanderstraeten, Johan Decoodt en Elke Van den Wijngaert.Muzikaal talent Ike Picone zorgt voor een wervelende soundtrack en Yoeri Lewijze tekende voor de regie.
 
Twaalf jaar geleden werd Prospero door zijn broer Antonio afgezet als hertog van Milaan en verbannen naar een verlaten eiland. Daar vervolmaakte hij zich in de loop der jaren in de magische kunsten. Wanneer het lot hun schip tot voor de kust van het eiland brengt, ontketent Prospero met zijn magie een storm, die zijn oude rivalen en hun gevolg op het eiland doen stranden.
 
Hij gedraagt zich van dan af als een machtig regisseur. Hij vergewist zich van alle complotten en intriges die de drenkelingen onder elkaar en tegen hem smeden via zijn spionerende luchtgeest Ariël, en iedereen wordt een machteloze marionet in Prospero’s magische masterplan.
 
Een stuk vol monsters, magie en verdwaasde schipbreukelingen. Dè oerbron waar onder andere de makers van ‘Lost’ hun mosterd gingen halen, met allesverwoestende natuurkrachten en bovennatuurlijke plotwendingen.
 
4 spelers, 15 personages, 1 eiland, 1 muzikant, en een vlammend arsenaal aan verbeelding.
 
Een trip om nooit te vergeten!
 
Donderdag 8, vrijdag 9 en zaterdag 10 november 2012 - 20u
Felix Sohiecentrum Hoeilaart
Tickets en reservaties: Mimi's optiek - Gemeenteplein 29 - 1560 Hoeilaart (02/657 19 72) of via de spelers