Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Nog zeven dagen! (fotoalbum)

zaterdag 10 sep 2011

Zaterdag 10 september - Over netgeteld een week gaat de 38ste lichtstoet uit en vijf van de zes deelenemende verenigingen hebben zich, zoals elk jaar, in de gemeentelijke loods gevestigd om de grootste, mooiste en meest spectaculaire wagen te bouwen.
De opbouw is altijd een ongelooflijk gezellig moment en wie het echte hart van Hoeilaart wil voelen kloppen, die moet een kijkje gaan nemen want de manier waarop alle verenigingen in de beste verstandhouding samenwerken is uniek.
 
Daarom alleen al is het in leven houden van dit evenement zo belangrijk.
 
Hoeilander.be maakte enkele foto's van de opbouw, zonder veel prijs te geven van de wagens, want daarvoor is het wachten tot zaterdag. Het aftellen is begonnen en er is nog veel werk.