Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Sint-Clemens got talent - de foto's! (fotoalbum)

zondag 22 jun 2014

Zondag 22 juni - Een druk weekend was het zonder twijfel. Het laatste weekend van het schooljaar is traditiegetrouw het moment van de zomerfeesten. In de Sint-Clemensschool begonnen de festiviteiten gisteren al met o.a. het free podium: "Sint-Clemens got talent". Dit jaar geen echte competitie maar een vlotte aaneenschakeling van optredens van het kinderkoor VITAMINE Z en tal van gelegenheidsgroepjes uit elk leerjaar. Er werd gezongen, gedanst, gegoocheld ...Veel volk, veel ambiance en, in tegenstelling tot vorig jaar, mooi weer zorgden voor een meer dan geslaagde avond!