Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Sint-Clemensschool verbroedert met "Destiny Africa"

dinsdag 11 okt 2011

Dinsdag 11 oktober - "Destiny Africa", het Oegandese jeugdkoor dat donderdagavond optreedt in de Sint-Clemenskerk, was vandaag de hele dag present in de Sint-Clemensschool waar gedanst en gezongen werd samen met de Hoeilaartse kinderen van de klueter- en basisschool. Tussendoor werd ook het "weeshuisproject" toegelicht en kreeg iedereen te zien hoe het er in Oeganda aan toe gaat.
 
Ook het kinderkoor VitamineZ trad op. Het bezoek van Destiny Africa werd afgerond met een dansje op de speelplaats. Het echte optreden, in klederdracht en met veel meer liedjes en danjes kan je donderdagavond om 19u30 meebeleven.
 
Kaarten zijn verkrijgbaar bij de cultuurdienst, Mimi's Optiek en de Wereldwinkel. Dit concert gaat door met de medewerking van de GROS (Gemeentelijke Raad voor OntwikkelingsSamenwerking) 
Voor meer info, lees ook dit artikel!