Stuur ons jouw vakantiegroeten en win!

dinsdag 01 jul 2014

Maandag 26 augustus - Voor alle liefhebbers van de koers: Youri Vandervaeren en de hele kroost sturen ons vakantiegroeten van op het dak van de Provence: de Mont-Ventoux!
Zaterdag 23 augustus - Jürgen, Pascal en LIse De Rudder sturen ons groetjes vanop het terras van hun hotelkamer in Bodrum (Turkije). Het mooie weer is duidelijk ook van de partij. 
Maandag 18 augustus -  Groeten van een groep Zateamers, op bezoek in Peru bij de Uros indianen aan het Titicameer bij Puno. 
Vrijdag 1 augustus - Centraal in de Golf van Biscaje in Frankrijk ligt de 'Charente Maritime'. In dit stukje paradijs, wonder boven wonder, een herkenbaar thuisgevoel. Jo, de Flosh, Wouter en Peter groeten Hoeilaart vanbij "Chez Gaby"! 
Dinsdag 29 juli - Het chirokamp in Herselt is aan z'n 8ste dag en de jeugdraad is vandaag op bezoek. Wij kregen alvast groeten binnen van de oud-leiding van Chiro Hoeilaart die duidelijk genieten! 
Woensdag 23 juli - Het paradijs moet je niet altijd ver zoeken. Vandaag kregen we een bericht binnen uit de Kasteelstraat: "Zonnige groeten vanuit de Kasteelstraat 49 vanwege Axl en Lennert." 
Maandag 21 juli - Groeten vanop het 75ste verjaardagsfeest van Angnes Van Geyseghem die gisteren vanwege de kinderen een schitterende verrassing kreeg voorgeschoteld waarbij veel buren uit de Molenweem, vrienden en familie aanwezig waren. De foto werd getrokken op het einde van het feest.
Stuur uw vakantiegroeten naar redactie@hoeilander.be!  
 
Woensdag 16 juli - Na een dikke week van regen eindelijk zon! Wat deze kameel in de bergen komt doen, zijn we niet te weten gekomen. Waarschijnlijk het toppunt van multiculturaliteit. Niets is nog wat het was. Groeten uit Tirol vanwege Monique, Marieke, Clara, Karel, Kamiel, Jaak en Jan.
Stuur je vakantiefoto naar redactie@hoeilander.be
Zaterdag 12 juli - Je mag zelf raden wie we hier tegengekomen zijn in Loro Parque Tenerife. Deze knappe jongen verwelkomde ons bij 25°. Mooi dierenpark, zeker de moeite als uitstap voor wie de zon niet genoeg is! Een knappe dofijnenshow,  het nieuwe 'Aqua Viva' en vooral plezante papegaaien. Groetjes van Dirk, Ingrid en Seppe. Woensdag 9 juli - Groeten vanop 'Summerjam' Reggae Festival in Fülinger Köln (Duitsland), vanwege Faber Marchand, Ruben Dekeyser, Aline Gielis, Jeremy Lenoir, Lientje Van den Broeck en KarelVA. Hier op de foto's samen met de groep Mellow Mood uit Italië. Alles super hier! Toffe muziek en plezant gezelschap. Zaterdag 5 juli - Vandaag 29° C, geen wolkje aan de lucht. We hebben hier in Estellenchs (Mallorca) al een terrasje gevonden voor de wedstrijd van de Rode Duivels vanavond. Veel enthousiasme tonen de Spanjaarden niet maar de Hollanders hier hebben beloofd eerst voor de Belgen te supporteren ?!? Groetjes van Gaëlle, Marie, Arnaud en Gilbert.

Vrijdag 4 juli - Even tot rust komen aan de Trevi-fontein in Rome. Is 32°C warm genoeg? Hopelijk hebben we op 9 augustus even mooi weer op Sexy Summertime Festival aan het GC Felix Sohie centrum. Tot dan!
Kamiel en Clara.
Woensdag 2 juli - Zonnige groeten uit Roemenie. Onze vakantie vanuit de Karpaten. Mooi weer, lekker eten en goedgezelschap, want meer moet dat niet zijn.
Marleen Prinsen
Dinsdag 1 juli - Eindelijk, de zomervakantie is begonnen, komkommertijd voor al wie met nieuws bezig is. Om het contact met de Hoeilanders te behouden, ook in het buitenland, kan je bij Hoeilander.be terecht voor vakantiegroetjes.Stuur ons, tijdens of onmiddellijk na jouw vakantie, een mooie foto van je droombestemming (dat mag ook Hoeilaart zijn) met enkele woordjes uitleg, zoals waar en wie, en wij publiceren ze op onze voorpagina, de hele zomer lang.

 
Uit de vele inzendingen verloten wij begin september tal van mooie prijzen, zoals o.a. lekkere flessen wijn in samenwerking met wijnen 'Isca en Holar'. 
 
Stuur de foto (liefst een horizontale) met de groetjes naar redactie@hoeilander.be
 
Wij wensen je alvast een prettige vakantie en uiteraard blijven wij trouw het nieuws brengen van wat op het thuisfront gebeurt.