Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Vanavond: "The Cloud", wat is me da?

maandag 16 apr 2012

Vanavond organiseren we een IT infoavond. Niet geschikt voor doorwinterde It-ers maar wel voor de geïnteresseerden die er nu eindelijk is iets meer willen over weten en die zoveel vragen hebben bij de termen die ons dagelijks om de oren vliegen. The Cloud, Wifi, 3G, Apps, Smartphones, Flickr, Facebook, iTunes, digitale fotoalbums ...
 
Gezien de gebruiksvriendelijkheid van de Appleproducten en de integratiefilosofie die dit bedrijf als leidraad heeft, zullen we zowel Apples hardware als software producten (iMac, iPhone, iPad, iCloud, iPhoto, iTunes, iPod, MacBook, Appstore ...) gebruiken in de presentatie(s) Dit neemt niet weg dat de info ook van toepassing is op producten van ander leveranciers/ontwikkelaars.
 
De deskundige toelichting wordt gegeven door Ludo Soret.
 
Dus denk je ook, dit is niks voor mij wat ik ken er te weinig van en ben bang van domme vragen te stellen...... schrijf je dan nu in via ....
 
Stuur ons een e-mail naar redactie@hoeilander.be als je deze avond wil bijwonen. De toegang is beperkt tot 35 plaatsen en GRATIS!