Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Vrijwilligers gezocht voor druiventeam

maandag 05 sep 2011

Het druivenfestival zou het druivenfestival niet zijn, zonder de bijdrage van de talloze Hoeilaartse verenigingen. Maar ieder jaar biedt een jong en dynamisch team van vrijwilligers ook directe ondersteuning aan het organiserend comité van het druivenfestival. Recepties, concerten, straatanimatie,… worden door het druiventeam allemaal in goede banen geleid! 
Aangezien je nooit een teveel kan hebben aan jonge en enthousiaste vrijwilligers, zijn we ook dit jaar opnieuw op zoek naar nieuwe mensen die het druiventeam willen vervolledigen! Draag je het druivenfestival een warm hart toe en heb je graag een exclusieve blik achter de schermen? Dan is de toffe bende van het druiventeam misschien wel iets voor jou! 
 
Ben je: 
- Tussen de 16 en 25 jaar oud? 
- Beleef je de feesten graag intens en van op de eerste rij? 
- Steek je graag de handen uit de mouwen? 
 
Schrijf je dan zeker in via druiventeam@gmail.com 
Ook indien je niet in Hoeilaart woont, ben je steeds welkom! 
Wij bieden je: 
- Het enige, echte, onvervalste druivenfestival T-shirt 
- Gratis inkom en toegang tot alle activiteiten 
- Drankbonnetjes, geldig aan alle drankstanden 
 
Voor meer info kan je steeds vrijblijvend contact met ons opnemen via druiventeam@gmail.com 
Hopelijk tot binnenkort!