Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Vrolic ende vroom succesvol! (fotoalbum)

zaterdag 19 mrt 2011

Zaterdagavond vond het lang voorbereide concert "Vrolic ende Vroom" plaats, een avond Renaissancemuziek met het Ruusbroeckoor en de solosten Heather Charlton (Klavecimbel) en Stefaan Poelmans (orgel).
 
Het is misschien niet onmiddellijk het genre om een volle Sint-Clemenskerk mee te verwachten, maar de belangstelling was toch meer dan behoorlijk. De geleverde kwaliteit was dan ook prima afgewerkt, een schitterende avond voor wie eens wat anders wil horen.
 
Het Ruusbroeckoor bewijst hiermee in ieder geval een dergelijke uitdaging aan te kunnen. De tijd die Johan Sluys samen met de koorleden in dit concert gestoken heeft, verdient een gepaste bewondering.
 
Kortom, een mooi prestatie.
 
Foto's van de avond vind je in dit album!