Waso Quartet zorgde voor een gezellige "Hoeilaart Zomert" (video en fotoalbum)

maandag 04 aug 2014
play video

Maandag 4 augustus - De weergoden waren Hoeilaart weer genadig gisterenmiddag. Een zalig zonnetje voor een zomerse zondag, met op de affiche een topact. Het Waso quartet van Koen De Cauter & zonen swingde weer zoals in de good old days en Django Reinhardt was nooit veraf. Het talrijk opgekomen publiek apprecieerde de kwaliteit, al had wat meer enthousiasme best gemogen. Zoveel gelegenheden zijn er immers niet om deze heren in Hoeilaart aan het werk te zien.
 
Over de locatie van deze 'Zomerse Zondagen', het plein voor het GC Felix Sohie, is niet iedereen even enthousiast. De Kasteelhoeve is in ieder geval een stuk gezelliger en wat meer afgesloten zodat optredens veel beter tot hun recht komen. Misschien toch iets om voor volgend jaar mee te nemen. 
 
Het succes van de twee voorbije edities heeft in ieder geval duidelijk gemaakt dat deze "Zomerse Zondagen" hun plaats meer dan verdienen. Een prima zaak dat de cultuurraad dit initiatief heeft overgenomen.
 
Uitkijken is het nu naar volgende zaterdag met het Sexy Summertime Festival. Dat begint om 14 u met grappig circustheater: Circus Theater en daarna is er tot een stuk in de nacht, stevige muziek!
 
Foto's en video: JanVA