Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Weinig echte antwoorden op infovergadering spoorwerken

donderdag 10 mei 2012

Woensdagavond was er een nieuwe infovergadering van Infrabel over de werken aan de spoorlijn. In vergelijking met de vorige vergadering, kunnen we alleen maar besluiten dat het ongenoegen bij de omwonenden steeds groter wordt.
Deze infovergaderingen brengen ook weinig soelaas: veel nieuwe informatie wordt er niet gegeven en op vragen en bemerkingen van de omwonenden wordt er nauwelijks een antwoord gegeven. Steevast worden de mensen met klachten aangemaand zich later tot de dienst voor buurtbewoners van Infrabel te wenden. 
 
Deze dienst is alzo bereikbaar: http://www.infrabel.be/nl/contactformulier-buurtbewoners of via tel 080055000 of info.projecten@infrabel.be.
 
Wat hebben we dan wel geleerd? Er komt nog een vierde fase van de werken vanaf 2015. In deze fase worden voornamelijk de stations afgewerkt. Deze vierde fase zal ongeveer een jaar duren.  
Het aanleggen van de balast voor de sporen (na de vierde fase?), zal ook met vrachtwagens gebeuren. Waarschijnlijk zal men een werfingang in Groenendaal hiervoor gebruiken en nog ergens een werfuitgang (nog te bepalen).  
Er is ook een voorstel om gedurende een periode van 6 maanden de Ijzerstraat en de Vosdelle af te sluiten voor verkeer (alleen nog bewoners).