Win een optreden op Nerorock

zaterdag 12 feb 2011

Op 23 april 2011 vindt voor de tweede maal de Nerorock Rally plaats, een wedstrijd waarbij streekgroepjes kans maken om een plaats te verdienen op de Nerorock-affiche 2011. Acht voorgeselecteerde streekbands zullen trachten deze prijs in de wacht te slepen door op 23 april hun drie beste nummers live te laten horen. De twee beste groepen zullen, door een onafhankelijke jury en tevens door de beoordeling van het aanwezige publiek, worden geselecteerd. Zij krijgen de eer om de eerste twee optredens op het grote Nerorockpodium te verzorgen, op 18 september 2011.  
 
Deelnemen aan deze wedstrijd kan nog tot 6 maart door je in te schrijven en een link te posten op het demoforum op www.nerorock.be of door je demo per post op te sturen naar ‘Secretariaat Nerorock Rally: t.a.v. Dries Tastenhoye, Ch. Coppensstraat 46, 1560 Hoeilaart’. Je demo dient uit minimum drie actuele nummers te bestaan. Meer informatie en het wedstrijdreglement kan je eveneens op de website terugvinden.
 
De deelnemende groepen kunnen uiteraard alle steun gebruiken, dus kom gerust kijken, luisteren, stemmen en supporteren op 23 april 2010 in jeugdcentrum “De Koldam” in Hoeilaart. De Nerorock Rally kadert in de organisatie van ‘50-uur jeugdhuis Phobos’ en gaat van start
om 20u!