Bedside Story speelt soapserie op scène (fotoalbum)

zaterdag 26 nov 2016

Vrijdagavond beleefde de druivenstreek de première van de nieuwe productie van toneelgroep Tros. Met "Bedside Story" beleeft de toeschouwer een klassiek en grappig verhaal van liefde, relaties en de bijpassende perikelen, maar dan toch een beetje anders dan gewoonlijk. De regisseur, Pieter Klinck, vatte het toneelstuk op als een soapserie, zoals jij die elke dag te verteren krijgt op o.a. VTM en VRT, met hier en daat een knipoogje naar 'Familie' en 'Thuis'. De grote scène van Den Blank wordt volledig benut en het verhaal speelt zich af in drie slaapkamers.

Onverwachte wendingen en grappige toestand zorgen voor een avondje plezant toneelkijken. De acteurs kwijten zich prima van hun taak en houden voldoende ritme in het weinig om handen hebbende verhaal  waarvan je, zoals in de soaps, moeilijk de draad kan verliezen.

Toneel zoals we gewend zijn van TROS: tot in de puntjes verzorgd en knap gespeeld. Een avond TV-kijken in een schouwburg? Laat dit niet aan je voorbijgaan. Je krijgt er trouwens de originele vermeldingen van de sponsors gratis bij.

Tros speelt nog vanavond zaterdag 26/11 om 20u en morgen zondag om 15u. Er is nog plaats. Voor kaarten,  bel 0477 95 14 63 (Stijn Vandendael) of betaal gewoon aan de kassa.

Foto's: JanVA