Bram Coppens (CD&V) hekelt de uitspattingen van OpenVLD

zondag 18 jan 2015

Het woord van de maand januari is zonder twijfel 'receptie'. Gisterenavond, zaterdag, kwamen de CD&V getrouwen samen in het GC Felix Sohie en er kwam heelwat volk opdagen. Voorzitter, Bram Coppens, had het in zijn nieuwjaarsbrief (zie bijlage) over de noodzaak om een sterke kandidaat klaar te stomen voor 2018 zodat de absolute meerderheid van Vandenput kan gebroken worden.  

Dit is volgens Bram Coppens noodzakelijk omdat hij helemaal  niet gelooft in de visie van de meerderheid over de toekomst van de gemeente en haar gemeenschap. CD&V is het antwoord om alle uitspattingen van het beleid in te dijken en zelf met een degelijk en duurzaam alternatief te komen.  CD&V is sowieso klaar om de uitdaging aan te gaan en oplossingen te vinden voor het plaatstekort van onze scholen, de verkeersproblemen, de grote druk op de gemeentelijke diensten, de verstedelijking ... 

Hij deed ook een duidelijke oproep tot ondersteuning van de plaatselijke middenstand: "Ik koop in Hoeilaart".

Gastspreker was federaal volksvertegenwoordiger, Eric Van Rompuy.

Twee trouwe gedienden werden in de bloemtjes gezet: Maggie Lietaert, voormalig lid van de OCMW-raad herstelt mementeel van een zware operatie en werd gehuldigd voor haar jarenlange inzet voor CD&V en OKRA.

 

De Parel 2015, CD&V gemeenteraadslid Jan Van Assche, kreeg ook een warm applaus.

Foto's: Michel Picone en JanVA

BijlageGrootte
Bestand Bram Coppens Speech 2015.docx15.14 KB