Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

De Lichtstoet in foto's: 1986 - 1990

donderdag 10 sep 2015

Met nog een dikke week te gaan stijgt de lichtstoetkoorts, vooral in de loods waar de wagens gebouwd worden. Wie wint er dit jaar? Opnieuw Reintje, of wordt het de scouts die met 38 het record aantal deelnames telt, of wordt het opnieuw de chiro die al 11 maal de lichtstoet won en daarmee de absolute winnaar is?  Ze krijgen wel stevige concurrentie. Hou de Blauwe Vinken maar in het oog, of de Sint-Clemensschool ... Het wordt eeen spannende strijd want de lat is dit jaar weer wat hoger gelegd. De sky is the limit!

Vandaag publiceren we de foto's van de periode 1986 tot 1990. Lees ook de panelen in bijlage met nuttige informatie over deze jaren. Veel plezier.