Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Doendervolk dankt sponsors en vrijwilligers

zondag 14 jun 2015

Vrijdagavond hadden de mannen en vrouwen van de VZW Doendervolk, sponsors en vrijwilligers uitgenodigd in het wijnatelier van "Holar & Isca" in de Raymond Lauwersstraat. Bij een glaasje wijn en wat hapjes werd gezellig nagepraat over de meer dan succesvolle Meifeesten 2015. Sam Vanderstraeten beklemtoonde nogmaals hoe belangrijk de sponsors wel zijn voor dergelijke evenementen, net als de vele tientallen vrijwilligers die elk een stukje vrije tijd opofferen en er zo voor zorgen dat de hele bevolking kan feesten.

De plannen voor de editie 2016 worden inmiddels al gesmeed. De VZW Doendervolk wil uiteraard nog betere en plezantere Meifeesten dan dit jaar en daar staan we helemaal achter!