Een weekend lang 'De Muizenval' met Tros (fotoalbum)

vrijdag 01 dec 2017

Vrijdagavond ging de nieuwste productie van toneelgroep Tros in première. Toneelgroep Tros speelt het ook nu zaterdag 2 en zondag 3 december 2017 nog in CC Den Blank te Overijse. Deze thriller “De Muizenval” van Agatha Christie is de langst lopende toneelvoorstelling ter wereld. Op 25 november was de première van dit toneelstuk in het Ambassadors Theatre in Londen. Op 23 maart 1974 verhuisde het toneelstuk naar het St. Martin's Theatre, waar het heden ten dage nog steeds dagelijks wordt opgevoerd en nog zeer vaak voor een uitverkochte zaal.  Het stuk wordt geregisseerd door Debbie Crommelinck, bekend van tv-series en theaterstukken als acteur en regisseur.

Het verhaal

Een jong koppel start een Bed & Breakfast. Hoewel ze maar weinig ervaring hebben, krap bij kas zitten en een beetje onzeker zijn, beginnen ze hier toch vol enthousiasme aan. De reacties op hun advertentie zijn zo groot dat de kamers in een mum van tijd verhuurd zijn.  In een zware sneeuwstorm komen de eerste gasten aan…

Bijna gelijktijdig wordt in een nieuwsuitzending melding gemaakt van een moord op een vrouw die in de buurt woont. Dan kondigt een telefoontje van het politiebureau aan dat er iemand naar de B&B gestuurd zal worden….

Benieuwd hoe dit verder gaat?  Noteer dan vrijdag 1, zaterdag 2 en zondag 3 december 2017 alvast in jullie agenda!

Een zeer entertainende klassieke thriller

De regisseur, Debbie Crommelinck, heeft er op meesterlijke wijze de nodige accenten in gebracht om te kunnen inspelen op de verwachtingen van een hedendaags publiek.

Foto's: KarelVA

Speeldata en prijzen

  • Vrijdag 1 december 2017 - 20.00 uur - Prijs  VVK: 12 EUR – Kassa: 14 EUR
  • Zaterdag 2 december 2017 - 20.00 uur - Prijs VVK: 12 EUR – Kassa: 14 EUR
  • Zondag 3 december 2017 - 15.00 uur - Prijs VVK: 10 EUR – Kassa: 12 EUR

Kaarten zijn te verkrijgen

  • via de website van Tros (www.toneelgroep-tros.be)
  • online via www.denblank.be : klik op “podium” of gewoon op de agenda op de gewenste datum (02 687 59 59)
  • bij Jeanine Streulens (02 657 13 48) of bij Eline Leskens (0476 57 15 14)

Over Tros

Tros is een amateurtoneelgezelschap uit Overijse dat werd opgericht in 1979 en uitgegroeid is tot een van de bekendste gezelschappen in de druivenstreek en dit zowel door zijn uitgebreid repertorium in verscheidene genres als door zijn groot spelerspotentieel.  De groep brengt jaarlijks een à twee producties, in een opeenvolging van theater en musical, en brengt jong en oud samen voor het plezier van het acteren.

Meer info : www.toneelgroep-tros.be