Gouden Pien 2021 - Bepaal zelf mee wie wint!

zondag 02 mei 2021

Er kwamen veel nominaties binnen voor de Gouden Pien 2021, waarvoor dank! Het zijn stuk voor stuk verdienstelijke kandidaten en verenigingen die zich in de kijker hebben gewerkt.  Vanaf 31 mei en dit tot 6 juni zullen we dagelijks online een winnaar bekend maken.  Vanaf nu kan je per categorie voor drie genomineerden stemmen (zie stemformulier in bijlage). Jouw stem telt voor de helft mee. 

Wat verwachten wij van je?

Duid per categorie drie namen uit de longlist aan en dat doe je dan voor elke categorie. De korte uitleg op de longlist kan je hierbij helpen. Jouw formulier is anoniem zodat jouw keuze geheim blijft. Vul a.u.b. elke categorie in!

Stuur vóór maandag 10 mei jouw nominaties per categorie naar degoudenpien@gmail.com. Je kan je nominaties via het bijgevoegde formulier ook sturen naar "Gouden Pien 2021", p/a Youri Vandervaeren, Baron Jacques de Dixmudestraat 14A, 1560 Hoeilaart. 

Er is slechts 1 formulier per persoon geldig!

De zes categorieën zijn:

  • Vrouw -35 jaar
  • Man -35 jaar
  • Vrouw +35 jaar
  • Man +35 jaar
  • Lifetime (man of vrouw)
  • Vereniging

De GOUDEN PIEN is genoemd naar Armand Pien, de wereldberoemde weerman van de VRT (BRT) die zijn leven lang in Hoeilaart woonde en er op 22 september 2003 overleed.

Misschien vindt u sommige namen niet terug op de longlist. Dat kan om twee redenen: de Gouden Pien kan je maar eenmaal winnen en politieke mandatarissen of bestuursleden worden uitgesloten.

BijlageGrootte
PDF icon Antwoordformulier.pdf258.75 KB