'Hoeilaart Zomert' staat borg voor 4 schitterende zomerdagen (video Compro Oro)

dinsdag 09 jun 2015
play video

Hoeilaart heeft een mooie traditie als het om zomerse activiteiten gaat. Met "Hoeilaart Zomert" krijg je twee zaterdagen en twee zondagen gratis plezier en ambiance van de bovenste plank. De eerste aflevering is op 5 juli om 11 uur met Compro Oro, een ode aan de Afro (-Cubaanse) muziek. Vertrekkend vanuit de groove en melodie speelt de band in op je oren, geest en heupen.

Op 19 juli, eveneens om 11 uur, treden de "Midnight Blue Birds" op, een "close harmony singing group" naar het voorbeeld van de heerlijke nostalgische meidenswing uit de oorlogsjaren (bvb. Andrew Sisters ...) Ze brengen dansbare swing, hartbrekende ballads, als zelf gearrangeerde jazzhits.

(klik hier voor een videofragment van "Midnight Blue Birds")

Zaterdag 8 augustus wordt de hoogdag van de zomer 2015 met om 14u de kinderanimatie LEJO en aansluitend het strandvriendelijke  "Sexy Summertime" familiefestival" met het optreden vna vijf zomerse formaties en om af te sluiten een dikke fuif tot in de late uurtjes.

(klik hier voor een fragment van LEJO) - (klik hier voor de facebookpagina van Sexy Summertime) - (klik hier voor de video 2014 Sexy Summertime Festival)

Hoeilaart Zomert wordt afgesloten op zaterdag 29 augustus van 10u tot 16 met de eerste cultuurmarkt en heelwat animatie. Meer informatie en details in de loop van de volgende weken.