Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Hoeilander.be met live TV op Sexy Summertime

woensdag 05 aug 2015

Voor uw favoriete infowebsite, Hoeilander.be, begint zaterdag een nieuw hoofdstuk. Voor het eerst zullen we in multicamera, livefragmenten aanbieden van de optredens en de sfeer op Sexy Summertime Fesival. Zo kan je thuis volgen wat er in het centrum te beleven valt. Natuurlijk blijft het de bedoeling dat je zelf in levende lijve naar het festival komt maar met de streaming krijg je er zonder twijfel zin in.

Hoeilander.be zal de komende maanden meer en meer met video werken. Versta ons niet verkeerd, DoenderTV wordt geen lokaal televisiestation, maar we willen er met de camera's bij zijn als er belangrijke zaken gebeuren in onze gemeente. Sexy Summertime Festival wordt een eerste testcase om te zien of technisch alles wel in orde is en om vooral te leren hoe je multicamera het best aanpakt en de ploeg ervaring te bieden.

Volg onze website, zaterdag krijg je een link naar 'Livestream' waarop de escapades van onze ploeg in de namiddag te volgen zullen zijn. Meer info later!