Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

KerstKadootjesMarkt wordt uniek voor cadeaujagers

zondag 09 nov 2014

Nog even aftellen en de eerste editie van de KerstKadootjesMarkt is een feit! Een volledig uitverkochte Koldam, een grote diversiteit aan geschenkideeën, het wordt dé  ‘place to be’ voor de cadeautjesjager!  Dit vernieuwend concept is trouwens uniek voor de druivenstreek. Een originele mix van professionele verkopers en ambitieuze creatievelingen stelt u een mooie variatie aan kerstartikelen voor. Laat je al dat shoppinggeweld liever aan je voorbij gaan, dan kan je ook gewoon even de sfeer komen opsnuiven. En de bar biedt troost aan de dorstigen.Noteer dus alvast: zondag 23 november – van 10 tot 18u – zaal Koldam Hoeilaart.Inkom gratis!