Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Kunsttentoonstelling Niemandsland ter herdenking van W.O.I (enkele foto's)

dinsdag 11 nov 2014

Op de tweede verdieping van het GC Felix Sohie, in zaal Molenberg, loopt tot vanavond 17 uur de kunsttentoonstelling 'Niemandsland'. Verscheidene Hoeilaartse kunstenaars lieten zich inspireren door Wereldoorlog I. In dezelfde ruimte biedt het Rodenbachfonds het kunstwerk 'Geraakt door de oorlog' van Kathy Vandamme en ontdek je ook veertien panelen over de oorlog in Europa van Karel De Grote tot de eenmaking van Europa, een wandeltentoonstelling die in 2002 werd gerealiseerd door Jan Van Assche, als onderdeel van  het Durivenfestival 'Oorlog en Vrede'.

De Heemkundige Tentoonstelling heeft voor de herdenking van W.O. I een mooie tentoonstelling opgezet in het gemeentehuis, die toegankelijk  is tot zondag 16 november.