Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Meivuur ondanks verhuis alweer een topevenement (video en fotoalbum)

vrijdag 01 mei 2015
play video

Het was voor de organisatoren bang afwachten of de gedwongen verhuis, dit jaar, naar Huldenberg, door de fuifvierders aanvaard zou worden. De locatie bleek alvast OK en het volk kwam opdagen, met meer dan 3000. Niet onmiddellijk een topjaar maar toch meer dan succesvol. Koud was het wel gisterennacht maar de overvloed aan politie, meer dan 60 ordehandhavers, je waande  je bijna in Werchter, zorgde voor de nodige menselijke warmte en genegenheid. Huldenberg wou duidelijk geen risico's nemen. Een beetje overdreven als je het ons vraagt. 

Om het kort samen te vatten, het Meivuur 2015 was opnieuw een topevenement dat onbetwist alle nodige ruimte verdient, ook de volgende jaren. We zijn benieuwd waar de editie 2015 zal plaatsvinden. Het gemeentebestuur van Overijse kan toch niet anders dan met een duidelijke oplossing komen voor deze knap georganiseerde 'fuif van het jaar', van de vzw Meivuur in samenwerking met de jeugdraden van de druivenstreek.

Foto's: KarelVA

Video: JanVA