Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Nieuwe foto- en videovereniging wil Hoeilaart nog beter in beeld brengen!

woensdag 26 aug 2015

Maak kennis met de nieuwste Hoeilaartse foto- en videovereniging, opgericht met het doel het bruisende leven van onze gemeente nog beter te verslaan en de leden een degelijke opleiding te geven in het gebruik van toestellen, technieken en computersoftware, multi-camera-video en alles wat daarbij komt kijken. 

Sinds de komst van de digitale fotografie en de iPhone is foto- en video niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven. Mooi werk afleveren is echter een opdracht waarbij vorming, opleiding en ervaring opdoen, vaak de sleutel zijn tot succes. Natuurlijk blijft de eigen creativiteit de motor!

Omdat fotografie en video voor meer en meer mensen een serieuze, vaak uit de hand gelopen hobby wordt, leek het ons een goed idee om het nuttige en het aangename met elkaar te paren. Onze vereniging wil het heden vastleggen zodat het niet verloren gaat. Het resultaat daarvan kan je al vijf jaar terugvinden op de nieuwssite: HOEILANDER.BE, maar nu willen we daar een dimensie aan toevoegen.

Na de eerste videostreaming ter gelegenheid van Sexy Summertime Festival op 8 augustus, is de ambitie groot om dit soort evenementen (toneel, concerten ...) vaker in de huiskamer te brengen zodat iedereen kan meeleven met wat er in onze gemeente allemaal gebeurt, naar analogie met wat Radio Zoniën zich vroeger tot doel stelde. De nieuwe vereniging zal trouwens werken binnen het kader van de vzw Zonien.

Heb je interesse om hieraan mee te werken, neem dan met ons contact op via e-mail: jan@debrabander.be.

Binnenkort volgt dan een eerste vergadering om de plannen voor te stellen. Tot dan!